Grondbank

Op veel van onze locaties hebben wij een grondbank. Daar kunnen wij voor u verzorgen:

Content Paragraphs

Tijdelijke opslag

Bij GrondbankGMG kunt u uw partij grond of baggerspecie kwijt. En met onze kennis en ervaring weet u zeker dat het in goede handen is.

Grond opslaan

Is er op uw ontgravingsterrein (tijdelijk) geen ruimte voor vrijgekomen grond? Dan kunnen wij depotruimte aanbieden. Daar kan de grond tijdelijk worden opgeslagen. Op onze locatie kunnen we indien gewenst ook een partijkeuring aanbieden om de kwaliteit van de partij te bepalen.

Rijpen van bagger

Op diverse locaties hebben wij de mogelijkheid om baggerspecie te rijpen en te kwalificeren (onder BRL7500/protocol 7511). De baggerspecie wordt eerst ontwaterd (gerijpt). Vervolgens wordt het materiaal gekwalificeerd en kan het worden toegepast.

Acceptatie van ongekeurde grond en baggerspecie

Op de grondbank kunnen wij onder de BRL9335/protocol 9335-1 grond accepteren zonder kwaliteitsgegevens. Door een indicatief onderzoek wordt de indicatieve kwaliteit van de grond bepaald. Na dit onderzoek kan de grond worden verwerkt, hergebruikt of worden afgevoerd naar een andere locatie.

Acceptatie van boorspoeling

Wij hebben de mogelijkheden om gekeurde en ongekeurde boorspoeling te accepteren. Is de boorspoeling voorzien van indicatieve kwaliteitsgegevens, dan kunnen wij de boorspoeling accepteren onder onze BRL9335 in de speciaal daarvoor ingerichte depots. Van boorspoeling zonder kwaliteitsgegevens kunnen wij de indicatieve kwaliteit bepalen en bij geschiktheid verwerken op de locatie.

Telefonisch contact? bel ons op 024348 8861

Of mail naar info@grondbankgmg.nl

Wij zijn u graag van dienst