In de startblokken voor aanleg geluidswal A73

vrijdag, 15 nov 2019
Middle section

Binnenkort starten we met de realisatie van een nieuwe geluidswal langs de A73 bij Cuijk. Dat doen we in opdracht van de gemeente Cuijk.

De bestaande grondwal, die in het verleden ook door ons is aangelegd, wordt verlengd richting het noorden en krijgt een nieuw deel ten noorden van Hotel-Restaurant Van der Valk. De bestaande grondwal is de afgelopen maanden in opdracht van de gemeente al verhoogd van zes naar tien meter. De nieuwe delen van de geluidswal worden eveneens 10 meter hoog. Dit is wenselijk om de geluidsoverlast die veel inwoners van de wijk Heeswijkse Kampen ervaren terug te dringen. Voor de wal is de komende jaren nog ca. 120.000m3 grond nodig. Wij verzorgen voor de gemeente de volledige realisatie; voorbereiding, vergunningen, acceptatie, kwaliteitscontroles, verwerken en de eindoplevering. We verwachten het project eind 2022 op te leveren.

Contact

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met Thomas Nusselein via t.nusselein@k3.nl of 024 348 88 55.

Voor de aanvoer van grond en voor de acceptatievoorwaarden kunt u contact opnemen met Gert Schoolen via g.schoolen@grondbankgmg.nl of 06 29 00 33 78.

Wij zijn u graag van dienst