Ontzorging

Grondbank GMG kan u volledig ontzorgen. Wij verzorgen de complete begeleiding van grond- en baggerstromen van het moment van aanbesteding, tot het moment dat ze zijn verwerkt. Naast acceptatie behoren ook keuring, transport, opslag en de levering van benodigde grond- en bouwstoffen tot de mogelijkheden.

Content Paragraphs

Vraag en aanbod bij elkaar brengen

Wij kunnen voor u de keuring van grond en baggerspecie verzorgen. Deze keuring kan op locatie worden gedaan. Ook verzorgen wij het transport naar een geschikte toepassing voor uw materiaal. Past uw grond en baggerspecie niet binnen een van onze locaties, ook dan kunnen wij voor u bemiddelen. Zo brengen wij vraag en aanbod graag bij elkaar, overal in Nederland.

Samen projecten realiseren

Heel graag starten wij samen met u een project op. Grondbank GMG heeft ruime ervaring in het adviseren bij complexe projecten, acceptatie van verschillende materiaalstromen en volledige ontzorging. Met de kwaliteiten, kennis en ervaring van beide partijen komen we tot een perfecte mix. Wij denken graag vanaf de tekentafel met u mee om uw project te optimaliseren.

Telefonisch contact? bel ons op 024348 8861

Of mail naar info@grondbankgmg.nl

Wij zijn u graag van dienst