Wij kunnen hergebruiksgrond toepassen voor het creëren van reliëfrijke en uitdagende mountainbikeparcours en bikeparken.

Content Paragraphs

Duurzame aanleg

Mountainbiken is een tak van sport die in Nederland door vele duizenden mensen uitgeoefend wordt. In Nederland zijn hiervoor meer dan 100 officiële routes uitgezet of speciale parcours aangelegd. Wij kunnen door het toepassen van elders overtollige grond uitdagende routes aanleggen. Voor de aanleg gebruiken wij grond die voldoet aan de geldende hergebruiksnormen: minder geschikt voor aanleg van wegen of dijken, maar prima materiaal voor geluidswallen en heuvels, en dus ook voor uitdagende mountainbiketerreinen. Zo creëren wij een duurzame bestemming voor grond die over is. Voor de vormgeving en de inrichting maken we gebruik van de kennis en contacten die Fietssport heeft bij de aanleg van routes.

We ontzorgen je graag

Bij de aanleg van een mountainbikeparcours nemen wij zowel in de voorbereiding als bij de uitvoering graag alle zorg voor je uit handen. Wij hebben alle expertise in huis die nodig is; vanaf de eerste gesprekken tot het aanbrengen van de laatste vracht grond. Onze werkwijze is ISO9001 gecertificeerd.