Heb jij zin om je te verdiepen in grond en baggerspecie? En wil je werken in een ambitieus en jong team? Dan is een baan bij Grondbank GMG wellicht iets voor jou. We horen graag van je!

Content Paragraphs

Werken in een veelzijdig bedrijf

Iedere dag bezig zijn met innemen en verantwoord toepassen van herbruikbare grond en baggerspecie is het mooiste dat er is, vinden wij. Wij bieden onze klanten oplossingen voor het nuttig toepassen van deze grond en baggerspecie, waardoor we mooie projecten mogelijk kunnen maken. Zoals natuurontwikkeling door het verondiepen van oude zandwinplassen en de aanleg van geluidswallen langs (snel)wegen.

Grondbank GMG is onderdeel van de K3 organisatie. Een familiebedrijf in hart en nieren. Met alle ondernemingen en een verscheidenheid aan specialisaties in huis zou je denken dat er grote verschillen zijn. Niets is minder waar, want uiteindelijk werken we letterlijk en figuurlijk samen.

Staat jouw droombaan er niet bij? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur daarvoor een mail naar Ella Arts (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl. Of vul het open sollicitatieformulier in via de button.

Stage lopen en afstuderen

Bij Grondbank GMG vind je een diversiteit aan mensen en disciplines. Er is veel kennis en ervaring in huis, die we graag met jou delen. Maar we leren ook graag van jou. Heb je interesse om stage te komen lopen of een afstudeeropdracht te doen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur daarvoor een e-mail naar Ella Arts (HR-adviseur): werkenbij@k3.nl

Stijn van der Landen deed zijn afstudeerstage bij Grondbank GMG. Benieuwd? 

Maak kennis met onze collega's

Een jong en gedreven team dat werkzaam is op het kantoor in Andelst, vlakbij Nijmegen. Of op 1 van onze locaties door heel Nederland. Regelmatig komen we samen en organiseren we leuke (teambuilding)activiteiten. De collega's in Andelst lunchen vaak samen in het werkcafé of maken een wandeling in de frisse buitenlucht. 

Cees van Laar (acceptant): "In mijn functie zorg ik voor de acceptatie van herbruikbare grond en baggerspecie. En ik ontzorg onze klanten in de keuring en eventueel transport en opslag. Ik vind het mooi om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dat Grondbank van start tot oplevering met samenwerkingspartners projecten realiseert, is wel hetgeen ons bedrijf uniek maakt.”

Gert Schoolen (projectleider): “Als je terugkijkt op gerealiseerde projecten dan ben ik enorm trots. Vooral omdat je het hele traject doorloopt: van het binnenhalen van een project tot de oplevering. Met het vertrouwen dat je in elkaar hebt, kun je samen de mooiste resultaten behalen. Dat vertrouwen krijg je door te doen wat je hebt afgesproken. Altijd naar tevredenheid van de klant.”