We laten onze kennis en ervaring graag voor je werken. Heb je grond of baggerspecie over, of wil je het juist graag hebben? Wij kunnen de complete begeleiding van grond- en baggerstromen voor je verzorgen. Via onze grondbanken zorgen we voor transport, opslag, keuring en de levering van benodigde grond- en bouwstoffen.

Content Paragraphs

Inname, opslag en transport

Op veel van onze locaties hebben wij een grondbank. Daar kun je jouw partij grond of baggerspecie tijdelijk of voorgoed opslaan. Ook verzorgen we graag het transport voor je.

Keuring

Is je grond of baggerspecie nog niet gekeurd? Wij kunnen voor jou de keuring verzorgen. Deze keuring kan op jouw locatie worden gedaan of op een van onze grondbanken.

Projectrealisatie

Met grond en baggerspecie die op jouw locatie vrijkomt, kunnen we elders vaak mooie projecten realiseren. Daarbij trekken we graag op met samenwerkingspartners als Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, overheden en particuliere grondeigenaren.

Advisering

Heb je grond of baggerspecie over en weet je niet wat je er mee aan moet? Wij adviseren je graag. We kunnen meedenken over een passende afzet en voor je bemiddelen.