Afgelopen zaterdag kwamen onze locatiebeheerders samen. Zo vaak zijn we niet met zijn allen bij elkaar. Onze locatiebeheerders werken door het hele land. Uit alle hoeken kwamen ze dan ook afgelopen zaterdag naar ons kantoor in Andelst voor de bijeenkomst. Tevens een mooie gelegenheid tot het verbinden van ‘binnen’ en ‘buiten’.

Middle section

Locatiebeheerders belangrijke schakel

Onze locatiebeheerders zijn een belangrijke schakel in de acceptatie en toepassing van grond en baggerspecie. Zij bemannen of bevrouwen de locaties, houden daar toezicht, controleren, informeren en zorgen er dagelijks voor dat de aan- en afvoer van grond en baggerspecie gesmeerd loopt. Daarbij proberen we voor alle bezoekers (chauffeurs, overheden, geïnteresseerden) ook een gastheer of - vrouw te zijn.

Samen kijken we hoe we de processen op de locaties nog beter en efficiënter kunnen laten verlopen voor onze relaties en collega’s. Hiervoor zijn de laatste tijd stappen gezet door bijvoorbeeld de Digitaal Rijden app. Hiermee voorkomen we onnodig veel papierwerk door de vervanging van de papieren begeleidingsbrief in een (door de overheid erkende) digitale, waarbij zowel wij als de aanbieder/ontdoener en transporteur live inzicht hebben en de digitale documenten ook direct kunnen zien en archiveren. Zowel voor de chauffeurs als voor onszelf een fijne en snelle werkwijze.

Stellingen

Stellingen die tijdens de bijeenkomst naar voren kwamen en de nodige goede discussies opleverden:

  • Wat is sporadisch bodemvreemd materiaal?
  • Wat is redelijkerwijs in relatie tot bodemvreemd materiaal?
  • Hoe controleer je een begeleidingsbrief?
  • Er staat een chauffeur zonder begeleidingsbrief, wat doe je?
  • Een muskusrattenvanger meldt zich niet bij je, wat doe je?
  • Een toezichthouder van de omgevingsdienst heeft een vraag, wat doe je?

Frontrunners

We durven best frontrunners te zijn en blijven vernieuwen en optimaliseren. Alles om grond- en baggerstromen van A tot Z nauwkeurig, passend en optimaal te laten verlopen. We vertellen graag over ons werk, aan iedereen die geïnteresseerd is. Voel je vrij om eens contact op te nemen.