Middle section

Actief en nuttig bezig in de natuur en tegelijkertijd met ons team naar buiten. Dat deden we dondermiddag - tussen de stormen door - in de Overasseltse en Hatertse Vennen. Samen met boswachter Daan Meeuwissen van Staatsbosbeheer gingen we aan de slag met het ‘trekken’ (snoeien) van dennetjes zodat dit de groei van de heide niet in de weg zit.

"Hard werken, maar enorm leuk om te doen!"

Collega Margareth ten Broek: “met ons werk zorgen we ervoor dat we herbruikbare grond en baggerspecie in heel Nederland verantwoord en nuttig kunnen toepassen, zodat anderen er kunnen wonen, werken en recreëren. Je ziet het landschap letterlijk veranderen. Des te mooier is het om met onze collega’s de bossen in te trekken en te ervaren wat er komt kijken bij het onderhouden van het landschap en de natuur. Het was hard werken deze middag, maar enorm leuk om te doen.”

We vinden het belangrijk om met dit vrijwilligerswerk ons steentje bij te dragen aan een maatschappelijk doel. Én met ons team bezig te zijn. Elkaar even in een andere setting zien, spreken en samenwerken.

Bedankt Staatsbosbeheer, dat we welkom waren in dit prachtige gebied!

Images