Dagelijks werken we bij K3 (waar we als Grondbank GMG onderdeel van zijn) met onze samenwerkingspartners, de omgeving en andere betrokkenen aan de landschappen voor de toekomst. Waarbij we niet alleen kijken naar vandaag of morgen, maar vooral naar de toekomst. Daarom werken we hard aan het duurzamer maken van onze bedrijfsvoering en projecten. Want de toekomst begint nu!

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan kijken naar onze uitstoot van CO2. Wist je bijvoorbeeld dat we bij Grondbank GMG in 2023 een bijzonder project zijn gestart met onze partners in Naaldwijk. Hier maken we van onder andere grond en baggerspecie zogenaamde Brickz (een natuurlijke grondverbeteraar).

Voor het eerst hebben we onze impact in kaart gebracht. De resultaten lees je in ons allereerste impactrapport.

Middle section

Verduurzamen is geen keuze, het gaat om het nemen van je verantwoordelijkheid

En een positieve impact hebben op de omgeving, met het oog op de volgende generaties. Daarvoor hebben we onze vier belangrijkste pijlers benoemd. In het K3 impactrapport 2023 lees je per pijler onze impact van het afgelopen jaar.  

Jouw ideeën zijn welkom!

Heb je ideeën hoe we samen kunnen werken om ons steentje bij te dragen aan een positieve impact op onze omgeving? Laat ons jouw ideeën horen.  

We zijn er namelijk nog niet. In kleine stappen gaan we vooruit. Er gaat een hoop goed, maar er is nog meer dat beter kan. Heb jij daar ideeën voor? Neem contact op met onze duurzaamheidscoördinator, Maud Arkesteijn.   

Mail Maud!