Daar doen we het voor! Iedere dag weer. Wat begon met een idee voor een video waarin we willen vertellen wat ons werk inhoudt, mondde uit in een film met lovende woorden van twee van onze samenwerkingspartners.

Zo vertelt Erik Tissingh van MorgenZon over de samenwerking bij de geluids/zonnewal in Apeldoorn. En vertellen Saskia van Dockum en Rob Veenbrink van Utrechts Landschap hoe de samenwerking bij de natuurontwikkeling in de Hooge Kampse Plas is gegaan. Benieuwd? Bekijk hieronder de video.  

Middle section

We zijn zeer dankbaar dat onze partners zo trots zijn op het eindresultaat. Dat maakt ons ook trots. Daar zetten we ons dan ook graag iedere dag voor in.

Meerwaarde voor de omgeving

Iedere dag iets goeds neerzetten en de landschappen van Nederland nog mooier maken. Met grond en baggerspecie die ergens vrijkomt, maken we op andere plekken mooie projecten. Wij ontwikkelen projecten voor opdrachtgevers en op eigen locaties. Dat doen we door zorgvuldig (water)bodembeheer met het oog op de toekomst. Samenwerken is daarbij de sleutel tot het succes. Zo creëren we meerwaarde voor de omgeving. Én bieden we een oplossing voor grond en baggerspecie. Dat kan in allerlei vormen, natuurbehoud, natuurontwikkeling, recreatie, biodiversiteit, verbetering bodemgesteldheid, geluidreductie in combinatie met energieopwekking, om er maar eens een paar te noemen.