Middle section

Onze collega Ruud van Groesen neemt afscheid van de K3 organisatie. Op 1 juli zal Ruud gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Ruud is sinds 2013 betrokken bij de K3 organisatie en was jarenlang lid van de directie. Daarnaast was hij lange tijd directeur van Grondbank GMG.

Met pensioen gaan is een mijlpaal in je leven en dit moment willen we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Als de situatie rondom Corona het weer toelaat, wordt er een moment georganiseerd waarop iedereen Ruud persoonlijk gedag kan zeggen.

Van grote betekenis voor de groei van de organisatie

Ruud is van grote betekenis geweest voor de verdere groei van de K3 organisatie en heeft een grote meerwaarde gecreëerd voor de ontwikkeling van de afdeling Grondbank GMG. Onder zijn aansturing zijn vele mooie projecten tot ontwikkeling én afronding gekomen. De projecten hebben zowel maatschappelijke als ecologische meerwaarde opgeleverd, waar mens en dier dagelijks de vruchten van plukken. Denk aan het herinrichten van diepe zandwinplassen zodat flora en fauna zich er kunnen ontwikkelen. Grond en baggerspecie worden nuttig toegepast op eigen locaties of in opdracht van organisaties als Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en particuliere grondeigenaren.

Vooruit kijken naar de toekomst

De activiteiten van Grondbank GMG hebben met name in de afgelopen jaren wat tegenwind gekend door de PFAS- en PAS-problematiek. Ruud heeft zich in deze periode niet alleen hard gemaakt voor de eigen organisatie, maar voor de hele branche. Mede door zijn inspanningen kan Grondbank GMG met het tijdelijk handelingskader weer vooruit kijken en doen waar ze goed in zijn; op een zorgvuldige manier mooie projecten realiseren. Ruud: “Met veel plezier kijk ik terug op een periode waarin K3 een mooie groei heeft doorgemaakt. Het was fijn om met gemotiveerde en deskundige collega’s projecten te realiseren waar we allemaal trots op kunnen zijn. We hebben onze klanten kunnen ontzorgen en zowel ecologisch als maatschappelijk meerwaarde gecreëerd. Graag bedank ik iedereen voor de prettige samenwerking. Mijn pensioen is nu dichtbij en ik ga genieten van meer vrije tijd en andere bezigheden die op mijn pad komen."

Dennis Jeurissen nieuwe directeur van Grondbank GMG

De werkzaamheden van Ruud worden overgenomen door Dennis Jeurissen. Voor velen van onze relaties is Dennis al een bekend gezicht. Hij is met zijn achtergrond zeer thuis in onze branche en is al een tijd naast Ruud verantwoordelijk voor Grondbank GMG. Aan hem is deze rol dan ook volledig toevertrouwd.