Het eerste half jaar van 2023 zit erop. Tijd voor het team van Grondbank GMG om dit gezamenlijk af te sluiten en alvast de zomervakantie in te luiden. Op het programma stond een activiteit in het Brabantse land. 

Middle section

Deze zomer staan we graag voor je klaar

In de zomer werken wij overigens grotendeels door en staan wij graag voor je klaar. In de periode van 24 juli t/m 25 augustus 2023 (week 30 t/m 34) zijn enkele locaties een week tot meerdere weken gesloten of kunnen onze openingstijden anders zijn dan je gewend bent. Onze klanten zijn hierover vorige week via een digitale mailing geïnformeerd. En zeer binnenkort volgt hierover een nieuwsbericht op deze website en LinkedIn.

Elektrisch 4x4 rijden

Het team ging op bezoek bij de Heische Hoeve in Loosbroek waar elektrische 4x4's klaar stonden voor een rit tussen de akkers en bossen. In de omgeving van Loosbroek en Nistelrode werd er aan de hand van een GPS en een knooppuntenboekje aanwijzingen gegeven voor de juiste route.

In het filmpje zie dat dat best wel stofhappen was. En door elkaar geschud worden op de zandpaden.

Gezellige afsluiting van de dag

Collega Dennis opende na een korte toespraak het barbecue-buffet. Er is lekker gegeten en gepraat over het afgelopen jaar en de toekomstige vakantieplannen. Het was een leuke en gezellige middag en avond met het team. 

Images