Samen met collega's Ronald Agelink en Cees van Laar was Carlo Zwaan zaterdagochtend al vroeg uit de veren. Het depotbeheerdersoverleg stond sinds lange tijd weer op de planning.

Middle section

Alle depotbeheerders bij elkaar

Cees: “Zie alle depotbeheerders maar bij elkaar te krijgen. Dat is best lastig als je locaties hebt door heel Nederland. Én deze doordeweeks bemand zijn. Daarom organiseerden we ons depotbeheerdersbijeenkomst afgelopen zaterdag.” Carlo: “Door Corona konden we lange tijd geen fysieke bijeenkomsten organiseren. Nu je weer bij elkaar kunt komen, merk je direct hoe waardevol het is om elkaar als team weer in het écht te zien en te spreken.”

Depotbeheerder is niet alleen controleur, maar gastheer of -vrouw

Het overleg stond in het teken van kennisdelen en informatie uitwisselen. Ook al zijn de locaties zeer divers, van water tot land en van aanvoer per schip tot vrachtauto, overal dient er op een conforme wijze gewerkt te worden ('hoe hoort het? hoe moet het? zo doen we het!'). We werken daarbij dienstverlenend: een depotbeheerder is niet alleen een controleur, maar ook een gastheer of -vrouw. Carlo: “Denk aan wat er wel en niet mogelijk is op onze depots, de vereisten voor het uitvoeren van controles. De uitleg over Digitaal Rijden; hoe kunnen we onze klanten enthousiasmeren over het gebruik van deze app? En niet onbelangrijk: veiligheid op de werkplek. De ochtend werd als zeer waardevol ervaren. Fijn om weer live bij elkaar te kunnen komen.”