Over ons

GrondbankGMG is binnen de K3-organisatie gespecialiseerd in het verantwoord toepassen van herbruikbare grond en baggerspecie. Door 20 jaar kennis en ervaring hebben wij het proces van ontwikkeling van locaties, van acceptatie en toetsing van grondstromen en van verwerking en beheer verregaand geoptimaliseerd.

Content Paragraphs

Mogelijk maken

Grond komt vrij bij bijvoorbeeld bouwprojecten. Baggerspecie komt vrij bij het uitbaggeren (onderhouden) van sloten, grachten, rivieren en havens. Door het toepassen van grond en baggerspecie kunnen we mooie functies mogelijk maken. Bijvoorbeeld natuurontwikkeling door het verondiepen van oude zandwinplassen, de aanleg van geluidswallen naast snelwegen en de aanleg van hoogwatervrije vluchtplaatsen voor vee in uiterwaarden.

Geschiedenis

GrondbankGMG bestaat inmiddels 20 jaar. Sinds 2012 is GrondbankGMG onderdeel van de K3-organisatie en in 2018 zijn Kaliwaal BV (rivierlocaties) en GrondbankGMG (landlocaties) samen GrondbankGMG gaan vormen. Door het samengaan is een krachtige combinatie ontstaan van land- en riviermogelijkheden.

Paragraphs
Images
Grondbank GMG oever meer
Grondbank GMG oever water
Bottom section wrapper

Werken bij

Onderdeel uitmaken van een gedreven team en werken in de mooiste gebieden van Nederland? Hieronder vind je ons actuele vacatureaanbod.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures

Wilt u weten hoe wij kunnen helpen?