De bodem is van ons allemaal

We leven erop en ervan. Dat realiseren we ons bij GrondbankGMG maar al te goed. Daarom gaan we zorgvuldig om met grond en baggerspecie. En mogen we best zeggen dat we specialist zijn in het verantwoord toepassen ervan. Met 20 jaar ervaring in het innemen, keuren en verwerken van grond en baggerspecie kunnen wij uw materiaalstromen van begin tot eind verzorgen.

Content Paragraphs

Een solide ondergrond

In 2018 gingen we samen met Kaliwaal BV verder. Door de expertise op het gebied van baggertransacties en grondbankactiviteiten te bundelen, maken we met deze krachtige combinatie nog meer nuttige toepassingen van grond en baggerspecie op land en in water mogelijk. Overal in Nederland.
 

Maakt meer mogelijk

Diepe zandwinplassen herinrichten zodat flora en fauna zich er kunnen ontwikkelen. Oevers verflauwen, geluidswallen aanleggen en weilanden ophogen. Zomaar wat voorbeelden om grond en baggerspecie opnieuw te gebruiken. Wij ontwikkelen projecten op eigen locaties of in opdracht van externe opdrachtgevers als Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en particuliere grondeigenaren. Daarbij combineren we economische oplossingen met zorgvuldig en duurzaam bodembeheer. Zo creëren we meerwaarde. En dat doen we bij GrondbankGMG graag.

Samenwerken zit in onze natuur

GrondbankGMG maakt deel uit van de K3 organisatie. Zes ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Voor nu en voor de toekomst.

Paragraphs
Images
Grondbank GMG oever water
Bottom section wrapper

Werken bij

Onderdeel uitmaken van een gedreven team en werken in de mooiste gebieden van Nederland? Hieronder vind je ons actuele vacatureaanbod. Open sollicitaties zijn natuurlijk ook welkom! Stuur daarvoor een mail naar Truus Veens (P&O)

Wij zijn u graag van dienst