Hergebruik van grondstromen, hoe zit dat precies?

donderdag, 20 mei 2021
Middle section

Als Grondbank GMG bieden we nuttige oplossingen voor vrijkomende grond en baggerspecie. Grond en baggerspecie die bijvoorbeeld vrijkomen bij het uitgraven van tunnels en het op diepte houden van vaarwegen. Vaak is dat grond en baggerspecie die nog prima hergebruikt kunnen worden op andere plekken en waarmee mooie projecten gerealiseerd kunnen worden.

De Gelderlander kwam op bezoek in Beuningen, waar we bezig zijn met de aanleg van geluidsduinen in de vorm van een glooiend parklandschap. Via de link hieronder lees je het artikel van De Gelderlander.

Onze deuren staan open

Onze deuren staan altijd open en we zijn blij dat De Gelderlander interesse toonde in het project. En we snappen ook dat het soms lastig te rijmen is dat ‘vervuilde’ grond vaak goed kan worden gebruikt, en dat dat vragen oproept. Vragen van het publiek, van de politiek en van de media. En we zijn ons ervan bewust dat ons werk vraagt om transparantie en vooral om uiterste zorgvuldigheid in de uitvoering. We leggen graag uit hoe het nou precies zit met het hergebruik van grondstromen en de zorgvuldigheid waarmee we te werk gaan. Via de link hieronder vind je daarover meer informatie.

Meer weten?

Heb je vragen naar aanleiding van het artikel of naar aanleiding van de uitleg? Neem dan vooral contact met ons op! We leggen je graag alles uit en nemen je als je dat op prijs stelt graag mee naar een van onze projecten.

Images

Wij zijn u graag van dienst